Cookie voorkeuren

Over ons

ONS GEDACHTENGOED

De manier waarop nabestaanden hun geliefden herdenken, verandert voortdurend. Steeds meer wordt gezocht naar een persoonlijk aandenken, voorzien van unieke kenmerken. Bijzonderheden die de manier waarop een dierbare in het leven stond weten te reflecteren en die aansluiten bij de wijze waarop de nabestaanden hem of haar willen herdenken.

Samen vernieuwen

Door te investeren in nieuwe ideeën en processen, ontwikkelen wij ons op product- en dienstniveau.

Bewust ondernemen

De aspecten van verantwoord ondernemen zijn terug te vinden op verschillende niveaus binnen onze onderneming. Met het aangaan van langlopende relaties kunnen wij gemaakte beloftes realiseren, waardoor er toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor alle partijen.

Eerlijkheid als basis

Samen met onze partners beschermen wij de plaatselijke productieomgeving. Door te werken met herinneringsartikelen die onder goede omstandigheden worden gefabriceerd, garanderen wij niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook de eerlijke productie ervan.

SAMEN VERNIEUWEN

Met onze leveranciers zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om de wensen van nabestaanden tastbaar te maken. Dit heeft geleid tot een breed en modern assortiment, bestaande uit bijzondere materialen en vormen. Naast de meer traditionele producten bieden wij verschillende noviteiten, die het herdenken op een eigen manier speciaal maken.

BEWUST ONDERNEMEN

Duurzaam

Verantwoord ondernemen vertaalt zich binnen ons bedrijf in verschillende aspecten, zoals product, verpakking, transport en medewerkers. Veel van onze producten zijn gemaakt vanuit een natuurlijke basis en opgebouwd uit zuivere grondstoffen.

Bruggenbouwers

Door het aangaan van lange termijn relaties hebben wij een sterke reputatie en vertrouwensband opgebouwd met onze leveranciers. Wij kiezen voor leveranciers aan de hand van onze bedrijfsnorm: hoogwaardige producten, geproduceerd op een verantwoorde wijze. Door regelmatig te overleggen en productielocaties te bezoeken, zijn wij in staat dit te certificeren en te bewaken. Zodoende bieden wij zekerheid aan onze afnemers, vanaf de grondstof tot de overdracht aan de nabestaanden.

  

Ruime keuze
Ruime keuze
Eindereeks met kortingen
Eindereeks met kortingen
Online catalogus
Online catalogus
Snelle levering
Snelle levering